HABERLERÇERKEZKÖY 02 TEMMUZ 2014 GELİŞİM SEMİNERİ

ÇERKEZKÖY 02 TEMMUZ 2014 GELİŞİM SEMİNERİ

04-05-2014 1033-A+

 

 ÇERKEZKÖY SEMİNERİ

02 TEMMUZ 2014 TARİHİNDE YAPILDI

 

           Federasyonumuz tarafından programa alınan gelişim semineri 02 Temmuz 2014 tarihinde Çerkezköy de  yapıldı.

           Federasyonumuz üst düzey antrenörlerinden Siyah Kuşak 5.DAN ve 3. Kademe Antrenör Adil Danışman’ın eğitmen olarak görev yaptığı gelişim seminerine her yaş grubundan Ju Jitsu’cular katıldılar. Ayrıca Federasyonumuz tarafından hazırlanan “Seminer Katılım Belgesi”  seminere katılanlara seminer hocası Adil danışman tarafından verildi.

           Daha önce Ju Jitsu branşında temel eğitim derslerine katılmış olanların ve ilk defa      Ju Jitsu’yu öğrenmek isteyenlerinde bir arada buluştuğu seminerde disiplin ön plandaydı. Özellikle bayanların ilgisinin oldukça yüksek olması ve çalışmalardaki gösterdikleri performansları dikkatleri çekti.

                      Konu ile ilgili açıklama yapan Ju Jitsu Federasyonu Başkanı Hulisi Elmas “Bölgenin diğer ilçelerinde, başarılı Ju Jitsu eğitmenimiz Adil Danışman’ın himayesinde yeni seminerlerin yapılacağını her türlü spor dalında çalışmalarını sürdüren herkesin bu seminerleri takip etmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca; Ju Jitsu’nun her yaş grubundaki bay bayan herkesin anatomik yapısına göre çok rahat yapabileceği bir spor dalı olduğunu vurguladı”