HABERLER20-21 NİSAN 2013 (GEBZE) JU JİTSU SEMİNER FOTOĞRAFLARI

20-21 NİSAN 2013 (GEBZE) JU JİTSU SEMİNER FOTOĞRAFLARI

04-04-2013 1342-A+

Ju Jitsu 1.Kademe

Eğitmenlik Kursu Yapıldı

 

               Federasyonumuzun 2013 faaliyet programında yer alan 1.kademe eğitmenlik semineri Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yapıldı.

              Katılımcıların konaklama ve 3 öğün yemeklerinin federasyonumuz tarafından karşılandığı ve bu organizasyonda federasyonumuza sponsor olan Delta Otel’de gerçekleştirilen seminer, Bostancı Halk Eğitim merkezi ile federasyonumuz arasında imzalanan protokol doğrultusunda ortak olarak yapıldı.

              Katılımcılara Bostancı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Federasyonumuz tarafından ayrı ayrı belgeler verildi. Herkese açık olmayan eğitmenlik kursuna federasyonumuz yetkili kurulları tarafından titiz bir çalışma sonucunda seçilerek belirlenen ve ismen davet edilen...............kişi katıldı.

             Seminerde Türkiye Aikijutsu federasyonu Başkanı Zibel Saydan ve federasyonumuz teknik kurul başkanı Alpaslan Gülbay ve teknik kurul üyeleri.............................................. ................. ile yurt dışından gelen Firaz Sabri Ibarahım ve ayrıca konuk olarak davet edilen Ahmet Kösoğlu, öğretim elemanı (Eğitmen) olarak görev yaptılar.

             Seminer sonunda yönetim kadrosunun, konukların ve kursiyerlerin katıldığı kalabalık bir ortamda yapılan plaket töreni ie dostluk havası içinde gerçekleşti. Törende Federasyon Başkanımız Hulisi Elmas, Bostancı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ergüder............ Genel Sekreter Bekir Kaya, As başkanlarımız Mürsel Sevindik ve Şerif Kallıoığulları, Genel Koordinatörümüz Münir Nurettin Çeliktutan ve Dünya Tüm Stiller Mücadele Sporları Konfederasyonu Başkanı Fikret Ünal birer konuşma yaptılar. Yapılan törende dostluk mesajları verilirken bundan sonra yapılacak olan faaliyetlerede destek sözleri verildi.