HABERLER2020 YILI VİZE ve SEVİYE BELİRLEME DENKLİK SEMİNERİ AFYONKARAHİSAR’IN EMİRDAĞ İLÇESİNDE YAPILDI (14-16 AĞUSTOS 2020)

2020 YILI VİZE ve SEVİYE BELİRLEME DENKLİK SEMİNERİ AFYONKARAHİSAR’IN EMİRDAĞ İLÇESİNDE YAPILDI (14-16 AĞUSTOS 2020)

20-08-2020 1940-A+

2020 YILI VİZE ve SEVİYE BELİRLEME DENKLİK SEMİNERİ AFYONKARAHİSAR’IN EMİRDAĞ İLÇESİNDE YAPILDI                 (14-16 AĞUSTOS 2020)

       Federasyonumuz 2020 yılı faaliyet programı doğrultusunda 2019 yılı içinde vizelerini yaptıramamış olanlar için 2020 yılı antrenör ve hakem vize gelişim seminerlerinin üçüncüsü Afyonkarahisar’ın EMİRDAĞ İlçesinde yapıldı.   

            14-16 Ağustos 2020 tarihlerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen seminer öncesinde, Ali ÇİLOĞLU ile Ali Kürşat DEDE tarafından yeni faaliyete geçirilen, EXTREME POWER spor salonu’ nun da açılış töreni gerçekleştirildi.

           Tören Emirdağ Belediye Başkanı Sayın Serkan KOYUNCU, Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ile Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ, Yürütme Kurulu Üyeleri ile davetlilerin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra toplu halde makamında ziyaret edilen Belediye Başkanı sayın Serkan KOYUNCU’ya Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından plaket takdim edildi. Ayrıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Muzaffer AŞIK, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın İsmail DİŞİÇÜRÜK’e de plaket takdiminde bulunuldu.  

          Seminer bitiminden sonra İlçe Kaymakamı Sayın Osman BİLİCİ’ye ise plaketi Federasyonumuzun Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ali ÇİLOĞLU ve Güçlü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Kürşat DEDE tarafından makamında takdim edildi.  

 

          Seminer teorik ve pratik olarak Ju Jitsu Eğitim Görevlisi Alpaslan GÜLBAY tarafından verildi.

         Seminerin gerçekleşmesine ve Ju Jitsu Federasyonumuzun faaliyetlerine destek ve katkıda bulunanlara ayrıca teşekkür belgesi ve plaket takdiminde bulunuldu.

 

Seminer normal bireysel salon antrenmanı formatında yapıldı ve pandemi
kuralları gereği 6 metre kareye bir kişi düşecek şekilde sosyal mesafe
kurallarına göre organize edilmesine özen gösterildi.
 
Ayrıca katılan antrenör, hakem ve sporcuların maske takmalarının zorunlu
tutulduğu antrenman programlarında, tesis girişleri de görevliler tarafından
denetim altında tutularak herkesin ateş ölçümü yapılmasına özen gösterildi.
 
Bireysel antrenmanla performansın yükseltilmesine ağırlık verilirken,
çalışmalar teorik eğitimden ziyade teknik ve taktik uygulamaları kapsadı.