HABERLER36. SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ 23-25 EKİM 2020 TARİHLERİNDE ÇANAKKALE’DE YAPILDI

36. SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ 23-25 EKİM 2020 TARİHLERİNDE ÇANAKKALE’DE YAPILDI

28-10-2020 1074-A+

36. SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ 23-25 EKİM 2020 TARİHLERİNDE ÇANAKKALE’DE YAPILDI

      Ju Jitsu Federasyonumuzun 2020 yılı “Seviye Belirleme ve Denklik Seminerleri” yoğun bir tempo ile devam ediyor.

      Çanakkale Ju Jitsu İl Temsilcisi Necati ATEŞ ile Karate ve Ju Jitsu antrenörü Süleyman ORHAN tarafından organizasyonu gerçekleştirilen 36. Seviye belirleme ve denklik semineri 23 Ekim Cuma günü saat 17.00 de başlayıp 25 Ekim Pazar günü saat 17.00 de belge dağıtımı ile sona erdi. 

       “Çanakkale Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisinde Federasyonun eğitmenleri nezaretinde uygulamalı olarak yapılan Seminer normal bireysel salon antrenmanı formatında yapıldı ve pandemi kuralları gereği 6 metre kareye bir kişi düşecek şekilde sosyal mesafe kurallarına göre organize edilmesine özen gösterildi.

      Ayrıca katılan antrenör, hakem ve sporcuların maske takmalarının zorunlu tutulduğu antrenman programlarında, tesis girişleri de görevliler tarafından denetim altında tutularak düzenli bir şeklide hes kodu alınan bütün katılımcıların, ayrıca ateş ölçümü yapılmasına özen gösterildi. bireysel antrenmanla performansın yükseltilmesine ağırlık verilirken, çalışmalar teorik eğitimden ziyade teknik ve taktik uygulamaları kapsadı.

 

     Katılımcı kursiyerlere ayrıntılı olarak  Fighting, Contact, NeWaza(Gi No Gi) ve Duo branşlarında teknik, taktik ve genel bilgiler aktarıldı.

     Organizasyonun gerçekleşmesine destek ve katkı sağlayanlara Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS Eğitim Kurulundan Sorumlu As Başkan Şerafettin BAYNAZ, Teknik Kurullardan Sorumlu As Başkan İsa AKSU ve Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ tarafından günün anısına plaket takdiminde bulunuldu.

     Seminerin son günü yapılan yazılı test sınavında başarılı olanlara belgeleri Federasyon yetkilileri tarafından verildi.