HABERLER39. DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 27-29 KASIM 2020 TARİHLERİNDE ADANA’DA DÜZENLENDİ

39. DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 27-29 KASIM 2020 TARİHLERİNDE ADANA’DA DÜZENLENDİ

15-12-2020 1067-A+

39. DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ

27-29 KASIM 2020 TARİHLERİNDE ADANA’DA DÜZENLENDİ

 

       2020 yılının 9. Federasyonumuzun “39 Siyah kuşak 1. 2. ve 3. DAN ile Antrenörlük, Hakemlik Seviye Belirleme, Diploma Denklik ve Terfi Semineri” 27-29 Kasım 2020 tarihlerinde Adana da gerçekleştirildi.

      Adana Şampiyonlar Spor Kulübü “Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisi”nde uygulamalı olarak yapılan seminere 26 kursiyer katıldı. Seminer sonunda yazılı ve sözlü olarak yapılan sınavda başarılı olanlar diplomalarını almaya hak kazandılar.

      Seminer, Federasyonumuzu temsilen Yürütme Kurulu Başkan Vekili Halil UYGAR’ın Başkanlığında ve kurs sorumlu müdürü olarak görev yapan Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ’ın kontrolünde gerçekleştirildi.

     27 Kasım 2020 Cuma günü akşam saat 17.00 de Siyah Kuşak 7.DAN Alparslan Gülbay’ın nezaretinde başlayan seminer 27 Kasım 2020 Pazar günü saat 17.00 de sona erdi  Seminere Adana, Osmaniye, Mersin, Gaziantep ve Hatay bölgelerinden ilk defa katılan adaylarla, daha önce belge almış olup bekleme süresini dolduranların bir üst dereceye terfi edebilmek için iki buçuk günlük ders programı boyunca kursiyerler yoğun ter döktüler.

      Combat, Fighting, Duo, Self  Defence, Ne Waza (Gi ve Nogi) disiplinlerinde uygulamalı olarak Hakemlik kural ve kaideleri, teknik ve taktik uygulamalar seminerin genel programını oluşturdu.

      Pandemi kuralları gereği mesafe kurallarına azami ölçüde dikkat edilerek gerçekleştirilen seminerin girişlerinde düzenli olarak HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü de yapıldı.

      Seminerin gerçekleşmesine destek veren ve spor tesisini Federasyonumuza tahsis eden, Türkiye Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İNCETAŞ’A ve Ju Jitsu Federasyonumuz Adana İl temsilcisi Kılıçarslan GÜLBAY’A destek ve katkılarından dolayı Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ve Yürütme Kurulu adına, Yürütme Kurulu Başkan Vekili Halil UYGAR ve Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ tarafından günün anısına birer teşekkür plaketi takdim edildi.