HABERLER47. DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 07-09 EKİM 2022 TARİHLERİNDE MERSİN’DE YAPILDI

47. DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 07-09 EKİM 2022 TARİHLERİNDE MERSİN’DE YAPILDI

24-10-2022 1287-A+
 Ju Jitsu Federasyonu  “47. Seviye Belirleme, Diploma Denklik ve terfi Semineri”ni 07-09- Ekim 2022 tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirdi.
             Mersin il merkezinde kurulu ve faaliyette olan “Asil Akrepler Spor Kulübü” Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisinde yapılan seminer programı 07 Ekim 2022 Cuma günü saat 17.00 de başladı ve 09 Ekim 2022 Pazar günü saat 17.00’de sona erdi.
             Bütünleşik program formatında yapılan program aynı zamanda 2023 yılı antrenör ve hakem vize gelişim seminerini de kapsayacak şekilde uygulamalı olarak yapıldı.
             Yoğunlukla eğitim programlarına Federasyon Eğitim Kurulu üyeleri veya üst düzey antrenörler görevlendirilirken bu sefer Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ve Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ sahaya inerek seminerleri bizzat kendileri verdiler.
            Bu seminere küçüklerin de katılımı dikkatleri çekti. Konu ile ilgili açıklama yapan Ju Jitsu Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mehtap FER “Küçüklerin de seminere dahil edilmesi için özellikle gayret sarf ettik. Çünkü altyapının gelişmesine daha çok önem veriyoruz. Çocuklar geleceğimizdir. Çekirdekten yetişen sporculara daha çok ihtiyacımız var. O nedenle ayağımıza kadar gelen ve tecrübeli antrenörlerin katıldığı böylesine önemli bir seminerden hepsinin faydalanmasını istedik. Küçükler yaşıtlarına rol model olacaklardır. Bu seminerde başarılı olanlar “Siyah Kuşak Jounior DAN” yani “çocuk DAN’ı” alarak 3 adım önde olacaklardır, bizlerde ev sahibi olarak bu fırsatı bu şekilde değerlendirmelerini istedik, bunun çocuklarımız için ileride faydasını da göreceğimize inanıyoruz” dedi. Mehtap FER Ayrıca sözlerine; Ben Ağustos ayında Mersin İl Temsilcisi oldum, yani 2 ay gibi kısa bir süre içinde faaliyetlere yoğunlaşmaya çalışıyorum, 5-7 Ağustos tarihlerinde Bartın-Amasra’da yapılan Türkiye Şampiyonasına sporcularımızla katıldık, şimdi de bu seminere ev sahipliği yapıyoruz, sizin anlayacağınız Ju Jitsu’yu seviyoruz ve aktif olarak sahanın her yerinde görev yapmaya çalışıyoruz; şeklinde konuştu. 
          
          Seminer sonunda başarılı olanlara diplomaları Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS, Genel Koordinatör S. Mehmet HALLAÇ, İl temsilcisi Mehtap FER ve Asil Akrepler Spor Kulübü Başkanı Selçuk MADENCİ tarafından verildi. Ayrıca destek ve katkıda bulunanlara Federasyon adına plaket takdiminde bulunuldu.