HABERLERANFAŞ EXPO FUARINDA JU JİTSU FEDERASYONUMUZ İLGİ ODAĞI OLDU (Antalya 22-26 Mart 2019)

ANFAŞ EXPO FUARINDA JU JİTSU FEDERASYONUMUZ İLGİ ODAĞI OLDU (Antalya 22-26 Mart 2019)

02-04-2019 1473-A+

  

ANFAŞ EXPO DA JU JİTSU

 

   Antalya da Gerçekleştirilen Fuar da Ju Jitsu Federasyonumuz İlgi Odağı Oldu

 

                Ju Jitsu Federasyonu 22-26 Mart 2019 tarihlerinde Antalya da düzenlenen “Spor Ekipmanları ve Takviye ürünleri ve Aktiviteleri Fuarında”  Stand açarak fuar ziyaretçilerine tanıtım yaptı.

               Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasının da yapıldığı fuar alanında 60 civarında spor ürünleri firmasıyla birlikte Ju Jitsu Federasyonu da spor dalının tanıtımı amacıyla katılım sağladı.

               Konu ile ilgili bir açıklama yapan Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS “ Federasyonumuz Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlanma süreci devam ederken ekip arkadaşlarımız da boş durmuyor. Antalya da organize edilen bu önemli fuarda yerimizi almamız gerektiğini düşündük ve Uluslararası IFAO Konfederasyonu nun destek ve katkıları ile fuar da yerimizi aldık ve Ju Jitsu’nun tanıtımı için önemli bir aşama kaydettik. Standımız fuar ziyaretçilerinin en çok ilgi gösterdiği alan olmuştur” dedi.

              Standı ziyaret eden konuklarla Ju Jitsu Federasyonu adına Federasyon Genel Koordinatörü Mehmet HALLAÇ ilgilendi ve spor dalının tanıtımını yaptı.

              Fuar da Uluslararası IFAO Konfederasyonu Başkanı Husseyn TRANDAZ da konuklarla özel olarak ilgilendi.

              Fuarın sürpriz ziyaretçisi ise Türkiye MuayThai Federasyonu kurucusu ve Başkan Vekili Sayın Hasan YILDIZ oldu. Yıldız Genel Koordinatör Mehmet HALLAÇ ile uzun uzun sohbet etti. Yıldız sohbetinde “Ju Jitsu’nun geleceğinin çok parlak olduğunu, Türk sporcunda önemli bir boşluğu dolduracağını, Federasyon yönetiminin özverili çalışmasının yakında amacına ulaşacağını ve bu mücadelelerinin boş olmadığını” vurguladı.

            Federasyon Genel Koordinatörü Mehmet HALLAÇ ise “Biz bugüne kadar yaptığımız faaliyetleri içeren 300 sayfalık bir dosyayı Gençlik ve Spor Bakanlığımıza sunduk. Dosyamız Sayın Bakanımızın önünde onay bekliyor. İnşallah bir-iki ay içinde bu müjdeli haberi kamuoyuna duyuracağız” şeklinde konuştu.