HABERLERANKARA SEMİNERİ YAPILDI 2015

ANKARA SEMİNERİ YAPILDI 2015

04-06-2015 1258-A+

ANKARA SEMİNERİ YAPILDI

Federasyonumuzun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 1 ve 2. DAN ile 1.Kademe Antrenörlük seviye belirleme ve denklik semineri Ankara’da yapıldı.

Wınd Life Club spor kompleksinde yapılan seminere Ankara, İstanbul, Adana, Samsun, Bartın, Kırşehir illerinden üst düzey sporcular ve diğer branşlarda antrenörlük yapan kişiler katıldılar.

Seminer, Ju Jitsu NE WAZA teknik kurul Başkanı recep Soylu, DUO Teknik kurul Başkanı Cihan Özbek, COMBAT Teknik kurul Başkan yardımcısı İsmet Durnaoğlu ile DUO Hakem kurulu Başkanı Fikri Usluer tarafından tekniklerin uygulamalı açılımı ve müsabaka kural ve kaideleri hakkında bilgiler verildi.

Wınd Life Club spor kompleksi müdürü Coşkun Demir ve tesis antrenörü Orhan Çavdar’a ve Seminer konuk olarak katılan MASTOP Ankara Şube Başkanı sayın Kamil Göksu’ya Federasyon Başkanı Hulisi Elmas, Organizasyon kurulu Başkanı Battal Gazi Özçınar ve Dünya Budo Federasyonu Başkanı Fikret Küçükakdere ile federasyon teknik danışmanı Zibel Saydan tarafından plaket takdiminde bulunuldu.