HABERLERBAKAN YARDIMCISI SAYIN HAMZA YERLİKAYA'YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

BAKAN YARDIMCISI SAYIN HAMZA YERLİKAYA'YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

24-04-2019 3528-A+

BAKAN YARDIMCISI YERLİKAYA İLE GÖRÜŞMELER YAPILDI

 

    Federasyon Yönetimimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

 

        2010 Yılında spor kulüplerinin üst teşekkülü olarak İstanbul da kurulan Ju Jitsu Federasyonu, Türkiye Muay Thai Federasyonu bünyesinde faaliyetlerini resmi olarak sürdürmek amacıyla Ekim ayında Gençlik ve Spor Bakanlığı’na başvuruda bulundu.

        Ayrıca Türkiye Muay Thai Federasyonu Aralık ayında yapılan Genel Kurul Toplantısında Ju Jitsu branşının Muay Thai federasyonu bünyesine bağlanması için Genel Kurul kararı alarak başvuru dosyasını Bakanlık Makamına takdim etti.

        Yapılan başvuruların ardından Ju Jitsu Federasyonu Başkanı Hulisi ELMAS federasyon Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Selahattin ALTINBAŞ, As Başkan İsa AKSU, Genel Koordinatör Mehmet HALLAÇ ve Yürütme Kurulu üyeleri Bakanlık Makamına ziyaretlerini sıklaştırdılar. Değişik zamanlarda Bakan yardımcısı Hamza YERLİKAYA ile yapılan görüşmelerde federasyonun bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetler, Türkiye de ki alt yapısı ve dünyada ki konumu hakkında açıklayıcı bilgiler verildi, görsel belgeler ile sunum yapıldı.

        Bakan yardımcısı Yerlikaya ile yapılan görüşmelerde “Dosyanızı inceledim ve uygun görüş belirterek Sayın Bakanımız Mehmet KASAPOĞLU’na sundum, artık kararı Sayın Bakanımız verecektir” dedi.  

         Ju Jitsu Federasyonu yöneticileri tarafından Sayın Yerlikaya ya bir samuray kılıcı takdim edildi, farklı zamanda gerçekleştirilen bir diğer ziyarette ise Olimpiyat Şampiyonluğu ile ilgili bir portre kendisine hediye edildi.