HABERLERDEVLET DENETLEME KURULU BAŞKANI SAYIN YUNUS ARINCI'YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

DEVLET DENETLEME KURULU BAŞKANI SAYIN YUNUS ARINCI'YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

18-05-2019 2649-A+

DEVLET DENETLEME KURULU BAŞKANI ARINCI ZİYARET EDİLDİ

 

                  Federasyonumuz Başkanı Hulisi ELMAS, Genel Koordinatör Mehmet HALLAÇ ile Orta ve Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Engin MUSLU’dan oluşan federasyon temsil heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Yunus ARINCI ile bir görüşme gerçekleştirildi. Yapılan görüşmede konu Ju Jitsu spor dalıydı.

              Ju Jitsu Federasyonu’nun yaptığı çalışmalar, ülkemize yeni bir spor dalının kazandırılması, mücadele sporlarının çocuklar ve gençler üzerindeki etkileri, yapılan hizmetlerin önemi DDK Başkanı Sayın Arıncı’ya anlatıldı. Oldukça olumlu geçen görüşmeden sonra görüşlerini açıklayan DDK Başkanı Arıncı “Faaliyetlerinizi sosyal medyadan ve basından takip ediyoruz, toplum üzerinde oldukça önemli bir izlenim bırakıyorsunuz ayrıca hayırlı bir iş yaptığınız inkâr edilemez. Büyük emek verdiğiniz bir gerçek, hiçbir emek karşılıksız kalmaz, İnşallah Ju Jitsu Federasyonu olarak emeklerinizin karşılığını alacaksınız, bizlerde desteğimizi esirgemeyeceğiz” şeklinde konuştu.

              Ziyaretin bitiminde Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ve Genel Koordinatör Mehmet HALLAÇ tarafından Sayın Arıncı’ya hediye olarak özel bir portre takdim edildi.