HABERLERJU JİTSU DAN DENKLİK SINAVLARI YAPILDI

JU JİTSU DAN DENKLİK SINAVLARI YAPILDI

04-05-2013 1321-A+

JU JİTSU DAN DENKLİK SINAVLARI YAPILDI

         

               Federasyonumuzun yıllık faaliyet programında yer alan Ju Jitsu Siyah kuşak 1.2. ve 3. DAN denklik sınavları 26 Ekim 2013 tarihinde Halkalı kapalı Spor Salonun da yapıldı.

              Teknik Kurul Başkanı Alpaslan Gülbay ile Teknik Kurul üyeleri İsmet Durnaoğlu, Recep Soylu ile Iraklı Ju Jitsu eğitmeni Firas Sabri’nin yaptığı sınavlarda BEŞ(5) kişi Siyah Kuşak 1.DAN, OTUZ(30) kişi 2. DAN, YEDİ(7) kişi de 3.DAN  diplomalarını almaya hak kazandılar. Ayrıca İKİ(2) kişi yönetim kurulu kararı ile 4.DAN seviyesine terfi ettirildi.

              DAN sınavlarından önce 24-25 Ekim 2013 tarihlerinde teknik ve taktik gelişim semineri teknik kurul üyeleri tarafından verildi.

              Seminer içeriğinde yer alan Brazilian Jiu Jutsu teknik çalışma metodları Recep Soylu tarafından katılımcılara ayrıntılarıyla anlatıldı.

              Ayrıca Aikijutsu Federasyonu Başkanı Zibel Saydan ve ekibi tarafından DUO sistem üzerinde seminer verildi.  DUO sistemin çalışmaları, yarışma kurallarının da anlatıldığı seminerlerin sonunda 26 Ekim 2013 Cumartesi günü DAN denklik sınavları yapıldı ve başarılı olanlara diplomaları federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi.