HABERLERJU JİTSU HAKEM DENKLİK SINAVLARI YAPILDI

JU JİTSU HAKEM DENKLİK SINAVLARI YAPILDI

04-05-2013 1162-A+

JU JİTSU HAKEM DENKLİK SINAVLARI YAPILDI

         

               Federasyonumuz bünyesinde Ju Jitsu  aday(Namzet), İl(Bölge) ve Ulusal(Milli) hakemlik denklikleri  27 Ekim 2013 Pazar günü İLKSEN SPOR KULÜBÜ ÖZEL BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR TESİSİ’nde yapıldı.

              Federasyonumuz Hakem Kurulu tarafından verilen seminerin sonunda sözlü ve pratik olarak yapılan sınavların sonucunda başarılı olan toplam ONDÖRT (14)kişi ADAY, BİR (1)kişi. İL, BEŞ (5) kişi ULUSAL olmak üzere toplam 20 kişi Ju Jitsu hakemi olmaya hak kazandılar.

              Federasyon Başkanı Hulisi Elmas sınava katılan ve başarılı olan hakemlere “Artık bundan sonra Federasyonumuzun düzenleyeceği şampiyonalarda sizler hakem olarak görev alacaksınız. Federasyon tüzüğünde yer alan Hakemler Yargıç Kadar Saygındır ilkesini benimsemeli ve bu persfektifte adaletli kararlar vererek müsabakaları yönetmelisiniz, hepinize başarılar diliyorum, camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

             Sınavlarda başarılı olup hakem olamaya hak kazananlara Genel Sekreter Bekir Kaya ve Hakem Kurulundan sorumlu As Başkan Halis Avşar tarafından diplomaları takdim edildi