HABERLERSEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ İSTANBUL’DA (Küçükçekmece İlçesinde) YAPILDI (28-30 Aralık 2018)

SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ İSTANBUL’DA (Küçükçekmece İlçesinde) YAPILDI (28-30 Aralık 2018)

13-12-2018 1875-A+

 

                SEVİYE BELİRLEME SEMİNERİ İSTANBUL’DA YAPILDI

 

            2019 Yılı Antrenör ve Hakem vize semineri ile birlikte 2018 Yılının son Siyah Kuşak DAN, 1. ve 2. Kademe Antrenörlük ve Hakemlik seviye belirleme semineri 28-30 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Küçükçekmece Osman Solakoğlu Kapalı Spor salonunda yapıldı.

           Federasyonumuzun kuruluş tarihi olan 2010 yılından itibaren düzenli olarak yapılan seviye belirleme seminerlerinin sonuncusu olarak ilan edilen Küçükçekmece seminerinde, daha önceden belge almış olanların da 6.DAN’a ve 4.Kademe Baş Antrenörlüğe kadar yükselebildiği son seminer oldu.

           Amerikalı 10.DAN Prof. Teddy WILSON’un konuk eğitmen olarak görev yaptığı seminer, Federasyonumuzun Yürütme Kurulu Üyeleri As Başkan Halis AVŞAR, As Başkan Münir Nurettin ÇELİKTUTAN, ve As Başkan Necat ÇAĞLAR’ın organizasyonunda gerçekleştirildi.  

          Ayrıca; Gaziantep ilinden As Başkan M. Çetin KARKURT, Konya ilinden As Başkan Mehmet GÖKSU ve Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ ile birlikte Teknik Kurul üyelerimiz organizasyon boyunca hazır bulundular.

          3 Gün süren faaliyet boyunca ziyarette bulunan, Okullarda hayat Boyu Öğrenme Federasyonu Başkanı Tahsin KOÇ, Savunma ve Ring Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet TOPÇU, Federasyonumuz Marmara Bölge Başkanı Şerafettin BAYNAZ ile destek ve katkı sağlayanlara Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından plaket takdiminde bulunuldu.