HABERLERSEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ ŞANLIURFA’DA YAPILDI (27-29 Temmuz 2018)

SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ ŞANLIURFA’DA YAPILDI (27-29 Temmuz 2018)

18-08-2018 1501-A+

FEDERASYONUMUZUN ŞANLIURFA SEMİNERİ YAPILDI

                Ju Jitsu Federasyonu’nun 27-29 Temmuz 2018 tarihlerinde Şanlıurfa da düzenlediği “Ju Jitsu Antrenör ve Hakem gelişim semineri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

               Seminere daha çok Doğu ve Güneydoğu illerinden antrenör hakem ve üst düzey sporcular katıldı.

              3 gün süren seminerde Ne Waza, Fighting, Duo ve Combat Ju Jitsu disiplinlerinde eğitim verildi. Federasyon Teknik Kurul üyeleri İsmet DURNAOĞLU ve Ahmet DÖRTLEMEZ nezaretinde teknik ve taktik temel eğitim çalışmaları ile birlikte Uluslararası müsabaka kuralları, hakemlik kural ve kaideleri ile yarışmalarda kullanılması yasak olan tekniklerle serbest olan teknikler uygulamalı olarak kursiyerlere anlatıldı.

          Seminerin gerçekleşmesine destek ve katkı sağlayan Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Aziz ÇİFTÇİ’ye Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından bir teşekkür belgesi takdim edildi.

                Kısa bir konuşma yapan ÇİFTÇİ “ ilimizdeki antrenör, hakem ve sporcuların eğitimine Büyük şehir Belediyesi olarak büyük önem veriyoruz. Özellikle yeni bir spor dalı olan Ju Jitsu branşında ki bu seviye belirleme seminerinin ilimizdeki antrenör ve sporculara büyük katkı sağlayacaktır. Seminerinizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

               Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ise “Öncelikle bu seminerin gerçekleşmesinde bizlere tesis desteği veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Nihat ÇİFTÇİ’ye ve Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Sayın Aziz ÇİFTÇİ’ye destek ve katkılarından dolayı federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde Ju Jitsu Şanlıurfa dan ivme kazanacaktır. Bu bölgelerin öncüsü ve gelecekte başarılı sporcuların adresi Şanlıurfa olacaktır, buna gönülden inanıyoruz. Bu seminer ile antrenör ve hakem seviyeleri belirlenerek denklikleri yapılacaktır. Bu antrenörlerimiz yeni sporcular yetiştirecek ve hakemlerimiz de bu sporcuları ölçeceklerdir. Camiamız hayırlı olsun” diyerek konuşmasını tamamladı

            Seminerin bitiminde yapılan sınav sonunda başarılı olanlara Siyah Kuşak DAN, Antrenörlük ve Hakemlik diplomaları Başkan Hulisi ELMAS ve Federasyon Genel Koordinatörü ve Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Seyit Mehmet HALLAÇ tarafından verildi.