HABERLERSPOR BAKANI BARTIN'DA

SPOR BAKANI BARTIN'DA

04-06-2014 1742-A+

ju jitsu Dosyamız Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç’a Takdim Edildi

          Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Bartın da İl Temsilcileri, Spor Kulüplerinin Başkanları ve basın mensuplarıyla kahvaltı da buluştu.

           Bartın “Grand Astra Otel” de verilen kahvaltılı toplantıda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüşen Ju Jitsu Federasyonu Başkanı Hulisi Elmas Ju Jitsu’yu ve Türkiye deki gelişimini ve Federasyonun 4 yıllık faaliyetlerini anlattı. İlk olarak 2006 yılında merkez danışma Kuruluna Ju Jitsu dosyasının verildiğini, 2010 yılında spor kulüplerinin bir araya gelerek Federasyon kurduklarını bu süre içinde birçok faaliyet yaptıklarını özellikle alt yapının oluşturulması için eğitim seminerlerine önem verdiklerini, şu anda Türkiye nin bir çok ilinde Ju Jitsu yapıldığını, ülke genelinde hızla büyüyen bir spor dalı olduğunu ayrıntılarıyla anlattı.  

          Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, geçtiğimiz yasama yılında TBMM de Ak Parti Bartın Milletvekili olarak görev yapan Sayın Asım Kulak ve İbrahim Kabarık ile diğer siyasetçilerinde destek olduğu görüşme oldukça samimi geçti.

        Aynı günün akşamında Bartın Üniversitesinde yönetici ve öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya gelen Bakan Kılıç la samimi bir ortamın oluşması neticesinde Federasyon Başkanı Hulisi Elmas tarafından Sayın Bakan’a Ju Jitsu dosyası takdim edildi. Görüşmenin sonucunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç “dosyayı inceledikten sonra sizi tekrar görüşmek için Ankara ya davet edeceğiz” dedi.

         Federasyon Başkanı Hulisi Elmas “Sayın Bakanımıza samimi yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz, bu gün Milli Federasyonun kurulması için önemli bir adım daha atılmıştır“ şeklinde konuştu.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yanında Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve arkada Ju Jitsu ekibi