HABERLERTRABZON-İSTANBUL VİZE SEMİNERİ 2014

TRABZON-İSTANBUL VİZE SEMİNERİ 2014

04-06-2014 1176-A+

 2015 YILININ İLK GELİŞİM SEMİNERLERİ TRABZON VE İSTANBUL’DA YAPILDI

Federasyonumuz bünyesinde 2015 yılının ilk gelişim seminerleri Trabzon ve İstanbul’da yapıldı.

İstanbul’da 31 Ocak 2015 Cumartesi günü başlayan seminer Duo ve Fighting sistem disiplinlerinde yapıldı. Ju Jitsu da Siyah Kuşak 7.DAN ve Aikijutsu’da Siyah Kuşak 10.DAN diplomalarına sahip olan, Uluslararası antrenör Zibel Saydan tarafından verilen seminer sonunda katılan antrenör, hakem ve üst düzey sporculara seminer katılım belgeleri Federasyon Başkanı Hulisi Elmas, Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Hüseyin Sağır, İcra Kurulu Başkanı Necat Çağlar, Basın Kurulu Başkanı M.Ahmet Oktay, Organizasyon Kurulu Başkanı Battal Gazi Özçınar, Fighting Teknik Kurul Başkanı Ahmet Dörtlemez ile Basın Kurulu Başkan yardımcısı Naim Çetin, İcra Kurulu üyesi İlker Bekdemir tarafından takdim edildi. Ayrıca onur konuğu olarak davet edilen Dünya Budo Federasyonu Başkanı Fikret Küçükakdere’de katılımcılara kısa bir konuşma yaptı ve belgelerini takdim etti.

31 Ocak 01 Şubat 2015 tarihlerinde 2 gün süren gelişim semineri de ayrıca Trabzon da yapıldı. Trabzon semineri Ju Jitsu branşının “Ne Waza”(Brazilian) disiplininde yapıldı.

Seminer Ju Jitsu Federasyonu’nun Ne Waza Teknik Kurul Başkanı Recep Soylu ve Teknik kurul Başkan Yardımcısı Kadir Eroğlu tarafından verildi.

Konu ile ilgili konuşan Federasyon Başkanı Hulisi Elmas; “Federasyonumuz alt yapısını geliştirmeye büyütmeye devam etmektedir. Aynı anda iki ayrı bölgede seminer yaparak ne kadar büyüdüğümüzü gösterdik. Önümüzdeki günlerde aynı anda, aynı tarihlerde 7 ayrı bölgede seminer düzenleyebilecek alt yapımız hazırdır. Teknik kurullarımız 2015 yılı itibariyle çok geniş kapsamlı bir şekilde oluşturulmuştur. Kadrolarımız Türk Ju Jitsu’sunun hizmetinde olacaktır. Ju Jitsu’yu yılanın deliğine bile sokacağız ” Şeklinde açıklamada bulundu.