HABERLERWORLD IFAO CONFEDERASTION / IFAO YAKIN SAVUNMA EĞİTİMİ TEKNİK KURULUMUZ TARAFINDAN VERİLDİ (İstanbul-Kaynarca 16-18 Şubat 2018)

WORLD IFAO CONFEDERASTION / IFAO YAKIN SAVUNMA EĞİTİMİ TEKNİK KURULUMUZ TARAFINDAN VERİLDİ (İstanbul-Kaynarca 16-18 Şubat 2018)

14-03-2019 1668-A+

 

        WORLD IFAO CONFEDERASTION ORGANİZASYONUNDA

 JU JİTSU SEMİNERİ FEDERASYONUMUZ TARAFINDAN İSTANBUL’DA VERİLDİ

 

            World Ifao Confederastıon tarafından organize edilen Uluslararası antrenörlerin katıldığı yakın savunma, Self Defence ve Ne Waza Ju Jitsu, Combat Ju Jutsu eğitimleri Konfederasyon ile Federasyonumuz arasında sağlanan işbirliği protokolü doğrultusunda İstanbul Kaynarca da verildi.

           Gerçekleştirilen Uluslararası eğitim seminerine İran, Gürcistan, Dağıstan, Çeçenistan, Bulgaristan, Özbekistan, ülkelerinden gelen antrenörler katıldılar.

           IFAO Başkanı Husseyn TRANDAZ organizasyonunda ve Federasyonumuz Uluslararası organizasyonlardan Sorumlu As Başkanı Münir Nurettin ÇELİKTUTAN’ın kontrolünde gerçekleştirilen seminer Federasyonumuz Teknik Kurul üyesi Serdar GÜLŞEN ve Antrenörümüz Volkan VİDİNLİ tarafından verildi.

        Ayrıca, Marmara Bölge Başkanımız Şerafettin BAYNAZ’ın gözetiminde, As Başkanımız Necat ÇAĞLAR’ın kontrol ve denetiminde gerçekleştirilen seminer 16-18 Şubat 2018 tarihleri arasında 3 gün sürdü.