HABERLERJU JİTSU TANITIM ÇEKİMLERİ ANKARA DA YAPILDI

JU JİTSU TANITIM ÇEKİMLERİ ANKARA DA YAPILDI

04-06-2015 1603-A+

JU JİTSU TANITIM ÇEKİMLERİ ANKARA DA  YAPILDI

  Ju Jitsu spor dalının tanıtım çekimleri Ankara da gerçekleştirildi. 7 saat süren çekimler “TRT Spor Takip Programı” tarafından 28 Şubat 2015 Cumartesi günü Wınd Life Club spor kompleksinde yapıldı.

  Merkezi Bartın da bulunan Ju Jitsu Federasyonuna Türkiye çapında bağlı olan spor kulüpleri arasından seçilen 50 kişilik üst düzey sporcu ve antrenörlerin katıldığı çekimlerde Ju Jitsu nun dünyadaki ve Türkiye’deki tarihsel gelişimi, teknik ve taktiksel özellikleri üzerinde görüş, öneri ve düşüncelerine yer verildi. Seminere sporcu ve antrenörler ile birlikte Ju Jitsu NE WAZA teknik kurul Başkanı recep Soylu, DUO Teknik kurul Başkanı Cihan Özbek, COMBAT Teknik kurul Başkan yardımcısı İsmet Durnaoğlu ile DUO Hakem kurulu Başkanı Fikri Usluer de katılarak tekniklerin uygulamalı açılımı ve müsabaka kural ve kaideleri hakkında bilgilendirme yaptılar. 

 Ayrıca; Federasyonun Montenegro’nun Berane, Makedonya’nın Üsküp ve Rusya’nın San Petersburg şehirlerinde katıldıkları Uluslararası Ju Jitsu Şampiyonalarında dereceye giren sporcularla ve Federasyon Başkanı Hulisi Elmas ile yapılan röportajlara geniş yer verildi.

Çekimlerin bitiminde  TRT Spor Takip Program spikeri Olcay Akbaba ve yapım ekibi ile Wınd Life Club spor kompleksi müdürü Coşkun Demir ve tesis antrenörü Orhan Çavdar’a ve MASTOP Ankara Şube Başkanı sayın Kamil Göksu’ya Federasyon Başkanı Hulisi Elmas, Organizasyon kurulu Başkanı Battal Gazi Özçınar ve Dünya Budo Federasyonu Başkanı Fikret Küçükakdere ile federasyon teknik danışmanı ve Aikijutsu Federasyonu Başkanı Zibel Saydan tarafından plaket takdiminde bulunuldu.

Programın 13 Mart 2015 Cuma günü saat 13.30 da yayınlanacağı bildirildi.