HABERLER2020 YILI VİZE ve SEVİYE BELİRLEME DENKLİK SEMİNERİ HATAY’DA YAPILDI (25-27 EKİM 2019)

2020 YILI VİZE ve SEVİYE BELİRLEME DENKLİK SEMİNERİ HATAY’DA YAPILDI (25-27 EKİM 2019)

13-11-2019 1452-A+

2020 YILI VİZE SEMİNERİ HATAY’DA YAPILDI

               

            FEDERASYONUMUZ 2019 YILI VİZE SEMİNERLERİNİN 3.SÜ 25-27 EKİM 2019 TARİHLERİNDE HATAY’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

 

          2020 Yılında antrenör ve hakemlerin faal görev yapabilmeleri için zorunlu tutulan vize seminerleri, İstanbul ve Konya dan sonra Ekim ayının son vize ve terfi semineri Hatay da yapıldı.

        İbrahim NUR’a ait “ŞAMPİYON SPOR KULÜBÜ” Spor Eğitim tesisinde teorik ve pratik olarak gerçekleştirilen seminerde ayrıca 13 kişi de bir üst DAN, Antrenörlük ve Hakemlik derecelerine terfi ettiler.

         9 Yıldan beri düzenli olarak yapılan seminerlerde bir yenilik yapıldı ve Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ile Genel koordinatör seyit Mehmet HALLAÇ ve asistanları tarafından seminer bizzat verildi.

         Newaza, Contact, Fighting, Duo, No Gi branşlarının tamamında teknik ve taktik eğitimin yanında 2020 yılı itibariyle Türkiye Şampiyonalarında görev yapacak hakemlerin yetiştirilmesine özen gösterildi.

          Seminer Hatay İl Temsilcisi Özen ÖZER’in organizasyonunda gerçekleştirilirken Federasyonumuz As Başkanı Mehmet Çetin KARAKURT, ile Yüksek Danışma Kurulu Başkan Yardımcısı Şerif KALLIOĞULLARI ile Yüksek Danışma Kurulu Üyesi, Hakem Eğitiminden Sorumlu Üst Kurul Koordinatörü Adnan KEREMOĞLU seminer süresi içinde ve teknik uygulamalarda bizzat bulundular.

        Seminer bitiminde Ju Jitsu Federasyonuna ve Ju Jitsu spor dalına destek ve katkı sağlayanlara plaket takdiminde bulunuldu.