HABERLER2020 YILI VİZE ve SEVİYE BELİRLEME DENKLİK SEMİNERİ İSTANBUL’DA (Beylikdüzü İlçesinde) YAPILDI (11-13 EKİM 2019)

2020 YILI VİZE ve SEVİYE BELİRLEME DENKLİK SEMİNERİ İSTANBUL’DA (Beylikdüzü İlçesinde) YAPILDI (11-13 EKİM 2019)

01-11-2019 2220-A+

2020 YILI VİZE SEMİNERLERİNİN BİRİNCİSİ İSTANBUL’UN BEYLİKDÜZÜ İLÇESİNDE YAPILDI

               

            Federasyonumuz 2019 yılı Ekim ayına çok hızlı bir giriş yaparak Türk spor gündeminin zirvesine oturdu.

          Üç ayrı bölgede programa alınan 2020 yılı antrenör ve hakem vize gelişim seminerlerinin birincisini 11-13 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul’un Beylikdüzü İlçesinde faaliyet gösteren “Baynaz Fight Akademi” spor tesislerinde yapıldı.

          Seminer de eğitim görevlisi olarak İlhan YALIN, Cumhur SOLAK, Serdar GÜLŞEN, Murat GÜLTEKİN ve Cihan ÖZBEK görev yaptılar.

                                                     SEMİNERE BİLGEHAN DEMİR DAMGASINI VURDU

                   İstanbul seminerine birçok televizyon kanalında spikerlik ve sunuculuk yapan ve halen “DMAX TV” Kanalında kendi programını yayınlayan Bilgehan DEMİR seminere konuk olarak katıldı. Ziyaret anında geçen sohbette mücadele sporlarındaki sıkıntılar dile getirildi. Seminer katılımcılarına kısa bir konuşma yapan Demir’e Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından günün anısına bir plaket takdim edildi.  

                Bilgehan DEMİR plaket törenindeki konuşmasında “ Ju Jitsu’yu TV kanalında sık sık dile getirdiğini ve Türk gençlerinin de mutlaka bu sporu yapması gerektiğini, mücadele sporlarının ikinci bir iş olarak değil ana meslek olarak yapılması neticesinde başarının artacağını, yurtdışında bu işin böyle yapıldığını vurguladı. Ayrıca, bazı federasyon başkanlarının taraflı davrandıkları konusunda şikâyetlerin olduğunu, ne olursa olsun sevmediğiniz bir insan dahi olsa hak ediyorsa Milli takıma girmesi ve temsil hakkının elinden alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Federasyon başkanları adil olmalıdır. İnşallah ju Jitsu da bu gibi olaylar yaşanmaz, şeklinde konuştu. Ve sözlerini, semineriniz Türk sporuna hayırlı olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.  Beraberinde gelen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde görevli, aynı zamanda Aikido ve Ju Jitsu eğitmeni Emniyet Amiri Oğuzhan ÇELİK’e de ziyaretleri ve Ju Jitsu sporuna gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı Başkan Hulisi ELMAS tarafından plaket takdim edildi.