HABERLER37. SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ 30 EKİM – 01 KASIM 2020 TARİHLERİNDE ORDU FATSA’DA YAPILDI

37. SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ 30 EKİM – 01 KASIM 2020 TARİHLERİNDE ORDU FATSA’DA YAPILDI

08-11-2020 1040-A+

37. SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ 30 EKİM – 01 KASIM 2020 TARİHLERİNDE ORDU/FATSA’DA YAPILDI

      Ju Jitsu Federasyonumuzun 2020 yılı faaliyet programı doğrultusunda “37. Seviye Belirleme ve Denklik Semineri” Ordu’nun Fatsa İlçesinde “Fatsa Akdemir Spor Kulübünün Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisinde” gerçekleştirildi.

      30 Ekim Cuma günü sat 17.00 de yoğun bir katılımla başlayan seminer 01 Kasım 2020 Pazar günü saat 17.00 de sona erdi.

      Ordu İl Temsilcisi Murat SOLEY ile birlikte Fatsa Akdemir Spor Kulübü Başkanı Serkan ŞAHİN ve Yönetim Kurulu üyesi Selim YILMAZTÜRK’ün organizasyona ev sahibi olarak verdikleri destek sayesinde seminer kusursuz bir şekilde gerçekleştirildi.

       Federasyonun eğitmenleri nezaretinde teorik ve uygulamalı olarak yapılan Seminer bireysel salon antrenmanı formatında yapıldı. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde 6 metre kareye bir kişi düşecek şekilde ve sosyal (Fiziki) mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilmesine özen gösterildi. Seminere katılanların maske takmaları zorunlu tutuldu.  Tesis girişlerinde salon görevlileri katılımcılara düzenli bir şeklide HES kodu ve ateş ölçümü yaparak pandemi kurallarını uyguladı. .

 

     Kursiyerlere ayrıntılı olarak  Fighting, Contact, NeWaza(Gi No Gi) ve Duo branşlarında teorik ve pratik olarak antrenman programı uygulandı. Ayrıca teknik, taktik ve genel bilgiler aktarıldı.          

         Son gün yapılan yazılı test sınavında başarılı olanlara belgeleri yetkililer tarafından verildi.

     Organizasyonun gerçekleşmesine destek ve katkı sağlayanlara Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ve Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ tarafından günün anısına plaket takdiminde bulunuldu.