HABERLER38. SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ 20-22 KASIM 2020 TARİHLERİNDE ANTALYA’DA YAPILDI

38. SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ 20-22 KASIM 2020 TARİHLERİNDE ANTALYA’DA YAPILDI

12-12-2020 965-A+

38. SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ 20-22 KASIM 2020 TARİHLERİNDE ANTALYA’DA YAPILDI

     2020 Yılını eğitim yılı kapsamına alan Ju Jitsu Federasyonumuzun “38. Seviye Belirleme ve Denklik Semineri” 20-22 Kasım2020 tarihlerinde Antalya’da yapıldı.

 

     O-Sport Federasyou Başkanı ve Türkiye Muay Thai Federasyonu, Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Hasan URLU’nun ev sahibi olarak organize ettiği seminer, Demir Pençe Spor Kulübü, Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisinde gerçekleştirildi.

  

      Bireysel antrenman formatında uygulamalı olarak gerçekleştirilen seminerde Pandemi kurallarına özellikle hassasiyet gösterildi. Seminerin başından sonuna kadar maske takmanın zorunlu tutulduğu antrenman programlarında, tesis girişleri de görevliler tarafından denetim altında tutularak düzenli bir şeklide ateş ölçümü yapılmasına özen gösterildi.

 

     Seminere sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren, Türkiye Muay Thai Federasyonu (Eski)Başkan Vekili Sayın Hasan YILDIZ da seminerde görev yapan eğitimcilere ve katılımcılara başarılar diledi, Yıldız günün anısına kursiyer ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından Sayın Hasan YILDIZ’a, ayrıca, Osmanlı Oba Boksu Federasyou Başkanı Sayın Talat AYHAN’a, O-Sport Federasyou Başkanı sayın Hasan URLU’ya ve faaliyetin gerçekleşmesine destek ve katkı sağlayanlara Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ve Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ tarafından günün anısına plaket takdiminde bulunuldu.

 

       Katılımcı kursiyerlere ayrıntılı olarak Fighting, Contact, NeWaza(Gi, No Gi) ve Duo branşlarında teknik, taktik ve teorik konuları da içeren genel bilgiler aktarıldı. 20 Kasım 2020 Cuma günü saat17.30 da başlayan seminer 22 Kasım 2020 Pazar günü saat 17.00 de diploma ve belgelerin dağıtımı ile sona erdi.