HABERLER43 Denklik Semineri İstanbul- Kartalda Yapıldı 05–07 KASIM 2021

43 Denklik Semineri İstanbul- Kartalda Yapıldı 05–07 KASIM 2021

13-11-2021 1427-A+

          43. SEVİYE BELİRLEME, DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 05 – 07 KASIM 2021 TARİHLERİNDE İSTANBUL’UN KARTAL İLÇESİNDE YAPILDI

  

         Ju Jitsu Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programları yoğun bir şekilde devam ediyor. Ekim ayı içinde Muğla’nın Fethiye İlçesinde gerçekleştirilen 42. Seviye Belirleme, Diploma Denklik ve Terfi Semineri”nin ardından 43. Seminer 05-07 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul’un Kartal İlçesinde gerçekleştirildi.

Seminer Federasyon As Başkanı Fikret DİKMEN’in organizasyonunda gerçekleştirildi. Değişik illerden 27 kişinin katıldığı seminerde ilk defa 8. Dan seviyesine kadar üst düzey DAN terfi sınavları da yapıldı.

      Protokol yoğunluğu yaşanan organizasyona siyasetçilerinde ilgisi büyük oldu. Ayrıca ziyaret edenlere günün anısına plaket takdimleri de Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ve As Başkanlar tarafından yapıldı.

       Okullarda Hayat Boyu Öğrenme, Spor Kulüpleri ve Kişisel Gelişim Federasyonu Başkanı Tahsin KOÇ, Aikijutsu Federasyonu Başkanı Zibel SAYDAN, Sambo Federasyonu Başkanı Fikret ÜNAL, Türkiye Boks Federasyonu’nun Merkez Hakem Kurulu Başkanı eski Boks Milli Takım Antrenörleri seminer boyunca çalışmaları ilgiyle takip ettiler.

Ayrıca toplam 26 saat süren seminer süresi içinde Ju Jitsu Federasyonu’ Eğitim Kurulundan sorumlu AS BAŞKAN Şerafettin BAYNAZ, Ulusal ve Uluslararası organizasyonlardan sorumlu AS BAŞKAN Münir Nurettin ÇELİKTUTAN, Hakem Kurullarından Sorumlu AS BAŞKAN Fikret DİKMEN, il Temsilcilerinden Sorumlu AS BAŞKAN Nejat ÇAĞLAR, Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ ve İstanbul İl Temsilcisi Ali DEMİRBAŞ ile Anadolu Yakasından sorumlu İl Temsilcisi yardımcısı Ümit EKTAŞ seminer boyunca organizasyona ev sahibi olarak dahil oldular.

        07 Kasım 2021 Pazar günü akşam saat 17.30 dan sonra başarılı olanlara diplomaları Federasyon yetkilileri tarafından takdim edildikten sonra seminer bitirildi.

Gelişmelerle ilgili özet bir değerlendirme yapan Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS “Şimdi taslak proje olarak 44. Seminerimizi, eğer programlarımızda bir değişiklik olmazsa Yalova da, ardından 45. Seminerimizi İzmir’de yapmayı planlıyoruz. Daha sonrasında illerden gelen taleplere göre durum değerlendirmesi yaparak yeni seminer programları da yapacağız. Yani sizlerin anlayacağı Ülkeyi karış karış gezerek Ju Jitsu’yu tanıtıp yaygınlaştıracağız” dedi.