HABERLER44. SEVİYE BELİRLEME, DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 11–13 MART 2022 TARİHLERİNDE EDİRNE’DE YAPILDI

44. SEVİYE BELİRLEME, DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 11–13 MART 2022 TARİHLERİNDE EDİRNE’DE YAPILDI

19-03-2022 840-A+

44. SEVİYE BELİRLEME, DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ

11–13 MART 2022 TARİHLERİNDE EDİRNE’DE YAPILDI

  

          Ju Jitsu Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programı doğrultusunda 2022 yılının ilk faaliyeti Edirne’de yapıldı.

        Edirne İl Temsilcisi Rumeysa GÜNALP DEMİR, Federasyon Teknik Kurul üyeleri Serdar GÜLŞEN ve Fatih KUTLU ile Tekirdağ İl Temsilcisi Polat DEMİR’in destekleri doğrultusunda gerçekleştirilen “44. Seviye Belirleme Diploma Denklik ve Terfi Semineri” yoğun bir katılımla 11-13 Mart 2022 tarihlerinde Edirne DSİ Spor Kulübü tesislerinde uygulamalı olarak yapıldı.

         Ju Jitsu Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Alpaslan GÜLBAY’ın eğitim görevlisi olarak görev yaptığı seminerde, kısa adı JJİF olan Uluslararası Ju Jitsu Federasyonu’nun bünyesindeki “Newaza Gİ, Newaza NO-Gİ, Fighting, Contact ve Duo disiplinlerinde teknik alt yapıyı oluşturacak şekilde teorik ve pratik antrenman metotları uygulandı.

        Ayrıca (WSJO) Sport Jiu Jutsu, (CJJIF) Combat Ju Jutsu, Dünya Federasyonlarının müsabaka kuralları ve teknik özellikleri seminere katılan kursiyerlere ayrıntılı olarak anlatıldı.

        11 Mart 2022 Cuma günü saat 17.30 da başlayan seminer, 13 Mart 2022 Pazar günü saat 17.30 da diploma töreni ile son buldu.

        Seminerin gerçekleştirilmesinde destek ve katkıları bulunan Edirne İl Temsilcisi Rumeysa GÜNALP DEMİR’e, Tekirdağ İl Temsilcisi Polat DEMİR’e, Ju Jitsu Federasyonu Teknik Kurul Üyeleri Serdar GÜLŞEN ve Fatih KUTLU’ya, DSİ Spor Kulübü Başkanı M. Fırat TULMAÇ’a, DSİ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. Ekrem GÖÇKÜN’e, Edirne Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Metin EŞME’ye Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından tören sonunda teşekkür belgesi ve plaket takdiminde bulundu.