HABERLER45. SEVİYE BELİRLEME, DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 18–20 MART 2022 TARİHLERİNDE HATAY’DA YAPILDI

45. SEVİYE BELİRLEME, DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 18–20 MART 2022 TARİHLERİNDE HATAY’DA YAPILDI

07-04-2022 757-A+

45. SEVİYE BELİRLEME, DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ

18–20 MART 2022 TARİHLERİNDE HATAY’DA YAPILDI

  

2022 Yılının İkinci Faaliyetini Hatay’da Gerçekleştirdik

 

        Ju Jitsu Federasyonu Hatay İl Temsilcisi İbrahim NUR’un organizasyonu ile18-20 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen “45. Seviye Belirleme, Diploma Denklik Ve Terfi Semineri”nde yeni antrenörler camiamıza katıldılar.

        Federasyonumuzun Hatay’da ikincisini gerçekleştirmiş olduğu seminere diğer spor salonlarının antrenörleri İl Temsilcileri, Spor Kulüplerinin Yöneticileri ve Başkanları da özel ilgi gösterdiler.

        Seminerin başından sonuna kadar Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS, Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Mehmet Çetin KARAKURT, Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ’ta hazır bulundular.

       Teknik Kurul Üyesi Alpaslan GÜLBAY tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirilen seminer, ders programı doğrultusunda iki buçuk gün kesintisiz olarak sürdü. Seminerin genel formatı gereği, kısa adı JJİF olan Uluslararası Ju Jitsu Federasyonu’nun bünyesindeki “Newaza Gİ, Newaza NO-Gİ, Fighting, Contact ve Duo disiplinlerinde teknik alt yapıyı oluşturacak şekilde teorik ve pratik antrenman metotları uygulandı.

        Ayrıca (WSJO) Sport Jiu Jutsu, (CJJIF) Combat Ju Jutsu, Dünya Federasyonlarının müsabaka kuralları ve teknik özellikleri seminere katılan kursiyerlere ayrıntılı olarak anlatıldı.

        20 Mart 2022 Pazar günü saat 17.30 da diploma töreni ile son bulan seminerin gerçekleştirilmesinde destek ve katkıları bulunan Kick Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Murat AKMAN’a, Wushu Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Ahmet KURAL’a, Renault Doğu Akdeniz Satış Sonrası Bakım Müdürü Gökhan DOĞRU’ya, Muay Thai ve Ju Jitsu antrenörü Mehmet YANIK’a, Ju Jitsu Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı prof. Dr. Hasan HALLAÇELİ’ye Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından plaket ve Teşekkür Belgesi takdim edildi. Ayrıca, Ju Jitsu İl Temsilcisi İbrahim NUR ile katkılarını esirgemeyen diğer misafirlere de günün anısına teşekkür belgesi ve plaket takdim edilerek seminer bitirildi.