HABERLER46. SEVİYE BELİRLEME, DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 20–22 MAYIS 2022 TARİHLERİNDE AYDIN’DA YAPILDI

46. SEVİYE BELİRLEME, DİPLOMA DENKLİK ve TERFİ SEMİNERİ 20–22 MAYIS 2022 TARİHLERİNDE AYDIN’DA YAPILDI

31-05-2022 970-A+
2022 Yılının Üçüncü Faaliyetine Aydın Ev Sahibi Oldu.
 
       Ju Jitsu Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Sefer BAKIŞ ve “LionFit, Fight Clup” spor tesisi sahibi ve Federasyonumuzun  Ju Jitsu antrenörü Hamza KAMAL’ın organizasyonunda  “46. Seviye Belirleme, Diploma Denklik ve Terfi Semineri”mizi gerçekleştirdik. 
      20-22 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen seminerde “Newaza-Gİ, Newaza-NO,Gİ, Fighting, Contact ve Duo disiplinlerinde teorik ve pratik antrenman metotları uygulandı. Teknik Kurul Üyesi Alpaslan GÜLBAY tarafından bire bir uygulamalı olarak gerçekleştirilen seminer, ders programı doğrultusunda iki buçuk gün kesintisiz olarak sürdü.
 
 SEMİNERİN GENEL FORMATI GEREĞİ; 
 
1-) CJJIF  (Combat Ju Jutsu İnternational Federation) 
2-) WSJO (Word Sport Jiu Jutsu Organization) 
3-) JJİF (İnternational Ju Jitsu Federation) 
4-) IBJJF (İnternational Brazilian Jiu Jitsu Federation) 
5-) WJF (Word Federation Of Ju Jitsu) 
6-) AJJIF(All Japan Ju Jitsu İnternational Federation) olmak üzere;
 
Uluslararası Federasyonların antrenman metotları ve müsabaka kuralları da katılan kursiyerlere açıklamalı olarak anlatıldı. 
 
Seminer boyunca Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ve Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ’ta hazır bulundular.
 
20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 17.30 da başlayan seminer 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 17.30 da diploma töreni ile sona erdi. Ayrıca, seminer sonunda “Türk Sağlık-Sen” Aydın Şube Başkanı Sayın Hüseyin DOĞAN ile Ju Jitsu Federasyonu İl Temsilcisi Sefer BAKIŞ ve organizasyona ev sahipliği yapan “LionFit, Fight Clup” spor tesisi sahibi ve Ju Jitsu antrenörü Hamza KAMAL ile katkılarını esirgemeyen diğer misafirlere Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından günün anısına Teşekkür Belgesi ve Plaket takdiminde bulunuldu