HABERLER7. Uluslararası Ju Jitsu Şampiyonası Üsküp’te Yapıldı

7. Uluslararası Ju Jitsu Şampiyonası Üsküp’te Yapıldı

17-09-2017 2052-A+

7. Uluslararası Ju Jitsu Şampiyonası Üsküp’te Yapıldı       

4 Sporcu 6 Madalya Başarımız Yüzde 150

 

                 04-05 Kasım 2017 Tarihlerinde Makedonya nın başkenti Üsküp’te yapılan (Skopje Open 2017)7.Uluslararası Ju Jitsu Şampiyonası”na 4 sporcu ile katılan Ulusal Ju Jitsu takımımız toplamda 6 madalya elde ederek yurda döndü. Ülkemizi başarıyla temsil eden sporcularımız, tekrar tekrar madalya kürsüsüne çıkarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardılar.

                 Turnuvaya toplamda 220 sporcu katıldı. Figting Ju Jitsu, Ne waza Ju Jitsu ve Duo Ju Jitsu disiplinlerinde gerçekleştirilen şampiyonaya Türkiye Ju Jitsu Federasyonu bünyesinde katılan ve ülkemizi başarıyla temsil eden 1) Ali Can ÖZBEK Figting branşı 85 kg birinci, Ne Waza branşı +85 kg da ikinci; 2) İsa DİLBAZ Figting branşı 80 kg birinci, Ne Waza branşı 80 kg da üçüncü; 3)Abdülhamit DİLBAZ Figting branşı 65 kg ikinci ve 3)Nurdoğan BİLDİRİCİ Ne Waza branşı 65 kg da üçüncülük dereceleri ile 2 birincilik 3 ikincilik ve 3 ikincilik olmak üzere toplamda 6 madalyayı ülkemize kazandırdılar.

                Mehmet GÖKSU’nun kafile Başkanı olduğu Türk takımının antrenörlüğünü ise Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS’ın asistanı Bartın bölgesinden Ramazan YÜKSEL yaptı.    

                Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS yaptığı açıklamada “yaklaşık 5 yıldan beri düzenli olarak katıldığımız Uluslararası Ju Jitsu Şampiyonasına bu sefer sınırlı sayıda sporcu ile iştirak edebildik. Yoğun işlerim nedeniyle katılamadığım bu organizasyona, kafilemize Federasyonumuz As Başkanı Mehmet GÖKSU başkanlık yaptı. Ve sporcularımız kendilerinden beklenilenin üstünde performans göstererek 6 madalyayı ülkemize kazandırdılar. Kendilerini kutluyoruz.

             Ayrıca 01-03 Aralık 2017 tarihlerinde Ukrayna da yapılacak olan Combat Ju Jutsu Avrupa Şampiyonasına katılmak için son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sporcularımız Avrupa Şampiyonasından da boş dönmeyeceklerdir” şeklinde konuştu.