HABERLERJJİF Bşk. ve Yrd. SİRKECİ MANSİYON OTEL

JJİF Bşk. ve Yrd. SİRKECİ MANSİYON OTEL

04-05-2014 1492-A+

 

Dünya Federasyonu Yönetimini

Türkiye de Ağırladık

 

JJİF Başkanı Panagiotis Theodoropoulos Federasyonumuzun düzenlediği basın toplantısında “Türkiye Cumhuriyeti Devleti kimi tanırsa biz onu tanımak mecburiyetindeyiz” dedi

 

            Kısa adı jjif olan Uluslar arası Ju Jitsu Federasyonu Başkanı Panagiotis Theodoropoulos ile Başkan Yardımcısı Tomo Borissov federasyonumuza temsilcilik vermek üzere İstanbul’a geldiler.

            Federasyonumuz yönetim kadrosu misafirler ve basın mensupları ile Sirkeci Mansiyon otelde Ju Jitsu’nun Türkiye deki konumu ile ilgili geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.

            Ju Jitsu Türkiye temsilciliğinin Erol Bekir Yıldırım’a verilmesi nedeniyle ülkemize davet ettiğimiz konuklar federasyonumuzla Erol Bekir Yıldırımın koordinatörlüğünde çalışacaklarını açıkladılar.

            Türkiye de Bakanlık himayesinde Milli bir federasyon kurulana kadar federasyonumuzla çalışacaklarını Erol Bekir Yıldırımın Türkiye de birleştirici bir rol üstlenerek Ju Jitsu’nun yayılması için çalışacağına inandığını söyleyen Uluslar arası Ju Jitsu Federasyonu başkanı Panagiotis Theodoropoulos ayrıca; bir basın mensubunun sorusu üzerine “Devlet kimi tanırsa biz onu tanımak mecburiyetindeyiz”  açıklamasını yaparak son sözünü söyledi. Bu açıklamanın ardından  toplantı kapatıldı.

            Federasyonumuzun ev sahibi sorumluluğunda misafirleri eksiksiz ağırlaması sonucunda konuklar memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

    

          AYRICA;  Basın toplantısına Başkan vekili Güngör Yavuzaslan, Genel Sekreter Bekir Kaya, Yönetim kurulu üyesi Necat Çağlar Genel koordinatör Münir Nurettin Çeliktutan teknik kurul üyesi Recep Soylu ve Aikijutsu Federasyonu başkanı Zibel Saydan, Dünya Budo Konfederasyonu başkanı Fikret Ünal, WBF başkanı Fikret Küçükakdere basın toplantısına katılarak federasyonumuza destek oldular