HABERLERJU JİTSU AKDENİZ BÖLGE ŞAMPİYONASI OSMANİYE KADİRLİDE YAPILDI (29-30 Haziran 2019)

JU JİTSU AKDENİZ BÖLGE ŞAMPİYONASI OSMANİYE KADİRLİDE YAPILDI (29-30 Haziran 2019)

01-07-2019 1566-A+

              JU JİTSU AKDENİZ BÖLGE ŞAMPİYONASI OSMANİYE/KADİRLİDE YAPILDI

              Ju Jitsu Federasyonu 2019 Faaliyet programında yer alan Bölge şampiyonalarının birincisi olan AKDENİZ BÖLGE ŞAMPİYONASI 29-30 Haziran 2019 tarihlerinde Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yapıldı.

          Osmaniye, Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin, Antalya, Burdur illerinden iştirak eden 24 spor kulübü ile ferdi sporcuların katılımı ile gerçekleşen şampiyonada, toplamda 135 sporcu kıyasıya mücadele etti.

         Yarışmaya ilgi oldukça yüksekti, Osmaniye ve Kadirli halkının da seyirci desteği, Kadirli ve Osmaniye protokolünün de ilgisi şampiyonaya büyük heyecan kattı.

       Akdeniz Bölge şampiyonasına maddi ve manevi destekleriyle ve bizzat iştirak ederek onurlandıran Kadirli Kaymakamı Sayın Tamer ORHAN, Kadirli Belediye Başkanı Sayın Dr.Ömer TARHAN, Kadirli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Yılmaz BAL ve Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Muzaffer Yüksel KAYA, şampiyonayı kesintisiz başından sonuna kadar izleyerek sporcuların heyecanına ortak oldular. 

          Ayrıca müsabakaların bitiminde dereceye giren sporculara madalyaları, Kaymakamı Sayın Tamer ORHAN, Belediye Başkanı Sayın Dr.Ömer TARHAN, İlçe Müdürü Sayın Yılmaz BAL, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Muzaffer Yüksel KAYA ve organizasyona katılan diğer protokol mensupları tarafından takdim edildi.

           Ju Jitsu Federasyonu Akdeniz Bölge Başkanımız Sayın Mustafa Önem ve Osmaniye İl Temsilcimiz Sayın Hakan Gökgöl’ün gayretleri ile gerçekleştirilen Şampiyonaya Ju Jitsu Federasyonumuz Yürütme Kurulu Üyeleri Başkan vekili ve As Başkan Mehmet GÖKSU As Başkan Çetim KARAKURT Genel Koordinatör Seyit M.Hallaç, Federasyonumuz Yüksek İstişare Kurulu üyeleri Av. Emine Kılınç ve Adnan Keremeoğlu, Teknik Kurul üyelerimiz Ahmet Dörtlemez ve İsmet Durnaoğlu ile Hatay İl Temsilcimiz Özen Özer’in de hazır bulunduğu şampiyona Contact, Fighting, Newaza ve Duo sistemlerinde gerçekleştirildi. Ayrıca yarışmalar Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve Büyükler(Bay-bayan) kategorilerinde ve bütün sıkletlerde gerçekleştirildi.

     Müsabakalarda beynelmilel hakemlerimizden Esabil Yılmaz ile Ulusla Hakemlerimizden, Ümit Avan Seher Önem, Emrah Büyükakçalı, Derya Dörtlemez, Hasan Pala, Sakine Bozkurt, Hatice Pala, Aday Hakem Ali Bozkurt görev aldılar. Hemen hemen sıfır hata ile maçları yöneten hakemlerimiz gösterdikleri performans ile göz doldurdular.

      Ju Jitsu Federasyonumuz Akdeniz Bölge Başkanı Mustafa Önem yaptığı açıklamada ; “Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan bölgesel şampiyonaların ilkini Akdeniz bölgemizde başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemizde ki 7 ilimizle sürekli temas halindeyiz,6 ilimizde İl temsilciğimizi oluşturduk. Kulüp ve sporcu sayısını artırmak için gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Akdeniz Bölgemizde şu an Ju Jitsu yapan 35 kulübümüz mevcut, önümüzdeki zaman diliminde bu sayı daha da artacak. Ağustos Başında yapılacak olan Türkiye şampiyonasına Akdeniz bölgesi olarak hazırız. Akdeniz Bölge şampiyonasında bize destek ve katkılarından dolayı Kadirli Kaymakamımız Sayın Tamer Orhan beye, Kadirli Belediye Başkanımız Sayın Dr.Ömer Tarhan beye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Yılmaz Bal beye, Kadirli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sayın Muzaffer Yüksel Kaya beye , Federasyon Başkanımız Sayın Hulisi Elmas  beye, organizasyonumuza bizzat iştirak ederek onurlandıran Federasyonumuz Genel Koordinatörü Seyit Mehmet Hallaç, As Başkanlarımız  Çetin Karakurt ve Mehmet Göksu beylere, Federasyonumuz Yüksek Danışma Kurulu Üyeleri Sayın Adnan Keremoğlu ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Av.Emine Kılınç hanımefendiye ,Hatay il temsilcimiz Özen Özer beye ve Teknik Kurul üyelerimiz Ahmet Dörtlemez, İsmet Durnaoğlu hocalamıza, Faaliyette ev sahipliği yaparak Faaliyetimizin güzel geçmesini sağlayan Osmaniye İl Temsilcimiz Hakan Gökgöl beye ayrı ayrı teşekkür ederim.  İmkanlar ölçüsünde Bölgemizde ki tüm illerimizde veya ilçelerimizde benzeri faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz” Şeklinde konuştu

     Ayrıca Osmaniye İl Temsilcisi Sayın Hakan Gökgöl de yaptığı açıklama da “Bu Faaliyetin ilimizde ve özellikle Ju Jitsu sporunun yoğun olduğu Kadirli ilçemizde yapılması bizi onurlandırdı, çalışmalarımızda daha ileri ve daha aktif faaliyetler yapmamız için bizi motive etti. Osmaniye de Ju Jitsu’nun yaygınlaşması açısından çok faydalı bir organizasyondu. Bundan sonra ki hedeflerimizde Osmaniye nin tüm ilçelerinde Ju Jitsu’yu yaygınlaştırıp sporcu ve antrenör sayımızı artırmanın gayretinde olacağız. İlimizde ki antrenörlerimize ayrıca teşekkür ediyorum..Bu organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Yerel yöneticilerimiz ve Federasyonumuzun yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun ilimizde yapılmasını sağlayan ve değerli üstün katkılarını esirgemeyen Bölge başkanımız sn. Mustafa Önem beye ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Gökgöl ayrıca; Şimdi sıra bundan sonraki  yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında. Hazırlıklarımızı buna göre devam ettireceğiz şeklinde konuştu.