HABERLERJu Jitsu Federasyonu ve KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Arasında İşbirliği Protokolü İmazalandı

Ju Jitsu Federasyonu ve KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Arasında İşbirliği Protokolü İmazalandı

31-10-2021 1083-A+

KKTC İLE PROTOKOL İMZALADIK

Ju Jitsu Federasyonu ve KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Arasında İşbirliği Protokolü İmazalandı

 

       Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Ülkemiz arasında Ju Jitsu spor dalında ortak faaliyetlerin düzenlenebilmesi karşılıklı eğitim seminerleri, antrenörlük kursları ve şampiyonalar düzenlenebilmesi için karşılıklı işbirliği protokolü imzalandı.

      Ukrayna’nın Kiev kentinde Ağustos ayında yapılan Dünya Şampiyonasına katılan iki ülkenin Federasyon yöneticileri, Kiev’de ön anlaşmayı tamamlayarak protokolü imza altına aldılar. Protokol Dünya Federasyonu Genel Sekreteri ve Avrupa Federasyonu Başkanı Viladislaw Spinski’nin huzurunda protokol taraflarca imzalandı.    

       KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet İNGENÇ ve Türkiye Ju Jitsu Federasyonu Başkanı Hulisi ELMAS tarafından imzalanan protokol töreninde Ju Jitsu Federasyonu’nun Ulusal ve Uluslararası Organizasyonlardan sorumlu As Başkanı Münir Nurettin ÇELİKTUTAN, Genel Koordinatör Seyit Mehmet HALLAÇ ve KKTC Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Mete TOPÇU’da hazır bulundular.

        İmza töreni bitiminde her iki Başkan da birbirlerine anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında ve faaliyetlerinde birbirlerine başarılar dilediler.