HABERLERJU JİTSU FEDERASYONUMUZDAN TOPTAN'A ANLAMLI ZİYARET

JU JİTSU FEDERASYONUMUZDAN TOPTAN'A ANLAMLI ZİYARET

23-02-2020 1813-A+

               JU JİTSU FEDERASYONUMUZDAN TOPTAN'A ANLAMLI ZİYARET 

 

                    Devlet büyüklerimize ziyaretlerimiz devam ediyor. 21 Şubat 2020 Cuma günü Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ve beraberinde, Yönetim Kurulu’nu temsilen Başkan Vekili Güngör YAVUZASLAN ve Yürütme Kurulu’nu temsilen Başkan Vekili Halil UYGAR olmak üzere üç kişilik kadro ile “Cumhurbaşkanlığı Yüksek istişare Kurulu Üyesi ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı” Sayın Köksal TOPTAN’ı makamında ziyaret ettiler.

                   Ju Jitsu Federasyonumuz yönetici kadrolarına özel bir randevu veren ve görüşmeye oldukça uzun zaman ayıran Toptan’a Federasyonumuzun faaliyetleri ile ilgili bir katalog takdim edildi. 2010-2020 yılları arasındaki yurt içi ve yurtdışında yapılan tüm faaliyetleri kapsayan, fotoğraf ve belgelerle açıklayıcı ayrıntılı bir şekilde düzenlenmiş olan katalog hakkında bilgilendirme yapıldı.

                  Uzun uzun kataloğu inceleyen Başkan Toptan ise konuşmasında “Federasyonunuzun çalışmalarını oldukça başarılı buldum burada büyük bir özveri ve fedakârlık var, hizmet var, emek var, bu gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizleri ve Ju Jitsu Federasyonu’nun tüm yöneticileri ile eğitimcilerini kutluyorum. Sporun ilkokul çağından itibaren mutlaka yapılması gerektiğini, sizlerin de özveriyle bu katkıyı sağladığınızı görüyorum. Başarılı çalışmalarınızı gönülden destekliyorum” şeklinde konuştu.

                Ziyaretin bitiminde göstermiş oldukları ilgiden dolayı Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS ve Başkan Vekilleri Güngör YAVUZASLAN ile Halil UYGAR kısa birer konuşma yaparak kendilerine teşekkür edildi.  

 

                Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı olarak iki ayrı görevi yürüten Köksal TOPTAN;

-) 1977-1980 Dönemi Zonguldak Milletvekili,

-) 1986-1991 Dönemi Zonguldak Milletvekili

-) 1991-1999 Bartın Milletvekili

-) 2002-2015 Dönemi Zonguldak Milletvekili

 

-) 1979 Yılında Devlet Bakanlığı,

-) 1991 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı,

-) 1995 yılında Kültür Bakanlığı,

-) 2007-2009 Dönemi TBMM Başkanlığı görevlerinde bulundu