HABERLERJU JİTSU PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

JU JİTSU PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

29-02-2020 1440-A+

JU JİTSU PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

               Federasyonumuzun İstanbul İl Temsilcisi Mustafa BAYRAKTAR 29 Şubat 2020 Cumartesi günü düzenlemiş olduğu toplantıda projelerini masaya yatırdı.

               Sabah kahvaltısında bir araya gelen Ju Jitsu ailesi önümüzdeki 10 ay içinde ne gibi faaliyetlerin yapılabileceğini masaya yatırdılar ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

              Toplantıya Federasyonumuzun İl Temsilcilerinden sorumlu As Başkan Necat ÇAĞLAR, Ulusal ve Uluslararası Organizasyonlardan Sorumlu As Başkan Münir Nurettin ÇELİKTUTAN, Eğitim Kurulundan Sorumlu As Başkan Şerafettin BAYNAZ, Federasyonumuz Haysiyet Divanı Başkanı Tahsin KOÇ, Teknik Kurul Üyemiz Rahim ÇAKMAK ile birlikte konuk olarak davet edilen Savunma ve Ring Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet TOPÇU ve spor kulüplerinin yöneticileri aynı zamanda faal Antrenörler Selahattin KAYA, Mustafa ÖZGÜNEY, Fikret YİĞİT ve Bulgar Haber Ajansı Türkiye Temsilcisi Mustafa AKAR ve bazı üst düzey sporcular katıldılar.

              Yapılan görüşmelerde Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Spor Kulüpleri Federasyonu, Savunma ve Ring Sporları Federasyonu, Kempo Savunma Sporları Federasyonu ve Ju Jitsu Federasyonu işbirliği ile ortak organizasyonların yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

              Nisan ayı sonu itibariyle çalışmalara başlanması noktasında karara varılan kahvaltılı toplantının sık sık düzenlenmesi kararlaştırıldı.