HABERLERMİLLETVEKİLİ YILMAZ TUNÇ ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ YILMAZ TUNÇ ZİYARETİ

04-06-2014 1083-A+

Tunç’tan Anlamlı Ziyaret

Ak Parti Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Sayın Yılmaz Tunç, Ju Jitsu Federasyonumuzun Bartın il merkezinde Faaliyet Gösteren Karadeniz Koordinasyon Ofisini Ziyaret etti

 

              AK PARTİ Bartın Milletvekili Sayın Yılmaz Tunç Ju Jitsu Federasyonumuzun Karadeniz Bölge Koordinasyon ofisimizi ziyaret etti.

           Ziyaret esnasında kendilerini federasyon Başkanı Hulisi Elmas ile yönetim kurulu ve basın kurulu üyelerimiz ve kalabalık bir sporcu topluluğu karşıladı.

             Ofis merkezinde Federasyon Başkanı Hulisi Elmas’tan gelişmeler ve Federasyon faaliyetleri hakkında bilgi alan Milletvekili Tunç “çalışmalarınızın destekçisiyiz, siz büyümeye ve teşkilatınızı geliştirmeye devam edin, şartlar olgunlaştığında gereken yapılacaktır” şeklinde konuşarak Ju Jitsu camiamıza mesajlarını iletti.

             Ziyarete Belediye Başkan adayı Başhekim Dr. Seyfettin Kalay ile birlikte gelen Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç ile Federasyonumuz basın kurulu üyesi Şafak Güngör de uzun bir sohbette bulundu ve çalışmalarımız hakkında aydınlatıcı bilgiler verdi.

              Akşam saat 18.30 da başlayıp 20.00 da biten ziyaretten oldukça memnun kalan Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç ve Başhekim Dr. Seyfettin Kalay ilk fırsatta tekrar ziyaretlere geleceklerini söyleyerek Karadeniz Koordinasyon ofisimizden ayrıldılar.