HABERLERSEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ FETHİYE’DE YAPILDI (04-06 Mayıs 2018)

SEVİYE BELİRLEME ve DENKLİK SEMİNERİ FETHİYE’DE YAPILDI (04-06 Mayıs 2018)

21-05-2018 1771-A+

JU JİTSU FEDERASYONU’NUN HIZI 200 KM

Ju Jitsu Federasyonu’nun 04-06 Mayıs 2018 tarihlerinde Muğla’nın / Fethiye ilçesinde düzenlediği “Ju Jitsu Antrenör ve Hakem gelişim semineri gösterişli geçti.

 
Denizli, İstanbul, Hatay, Şanlıurfa, Samsun, Adana, Osmaniye, Bilecik, İzmir, Gaziantep, Muğla, Antalya, Rize, Mersin illerinden katılan kulüp antrenörleri ve özel spor salonu sahibi olan başka branşlarda da faal durumdaki antrenörler seminere katıldılar.
 
Sabah saat 09.00 da başlayıp akşam saat 22.00 de biten ve 3 gün süren seminerde Ne Waza Ju Jitsu disiplininde Recep SOYLU, Combat Ju Jutsu disiplininde ismet DURNAOĞLU, Fighting Ju Jitsu disiplininde Ahmet DÖRTLEMEZ, Self Defence Ju Jitsu disiplininde Adnan KARASAKAL ve Duo Ju Jitsu disiplininde Murat GÜLTEKİN kurs öğretim elemanı olarak görev yaptılar.
 
Seminerde disiplinlere göre teknik ve taktik antrenmanlar yapılırken, Uluslararası müsabaka kuralları, hakemlik kural ve kaideleri ile yarışmalarda spesiyal tekniklerin kursiyerlere aktarılmasına özen gösterildi.
 
Seminer salonunu ziyarete gelen Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit YİĞİT’e Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından kendilerine plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Kısa bir konuşma yapan İlçe Müdürü Yiğit, sizleri ilçemizde ağırlamaktan onur duyarız. Spor adına yapılan her türlü hizmet ve çabayı destekliyoruz şeklinde konuşma yaparak şehir dışından gelen katılımcılarla teker teker ilgilendi.
 
Ayrıca; MHP Milletvekili aday adayı H.Kaan Kürşat GÖNÜL, CHP Milletvekili aday adayı Aydın TİLKİCİ seminer salonunu ziyaret ettiler. Ziyaretleri ve Ju Jitsu spor dalına gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından plaket takdiminde bulunuldu.
 
Organizasyona ev sahipliği yapan Muğla Ju Jitsu il Temsilcisi İlker ÖZLÜYURDAKUL ile organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Süleyman DOĞAN ve Evren ARSLAN’a Federasyon Genel Koordinatörü Seyit Mehmet HALLAÇ tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu.
 
Seminerin bitiminde yapılan sınav sonunda başarılı olanlara Siyah Kuşak DAN, Antrenörlük ve Hakemlik diplomaları verildi.