HABERLERTBMM ZİYARETİMİZ OLUMLU GEÇTİ

TBMM ZİYARETİMİZ OLUMLU GEÇTİ

13-04-2021 1280-A+

             Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS As Başkan İsa AKSU, Genel Koordinatör S. Mehmet HALLAÇ ve Federasyonumuz Basın Kurulu Başkanı Ahmet OKTAY’dan oluşan 4 kişilik heyet olarak, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Av. Yılmaz Tunç’u Meclisteki Makamında ziyaret ettik.

             Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Av. Yılmaz TUNÇ heyetimizle uzun uzun sohbet etti. Federasyon Başkanı Hulisi ELMAS tarafından Ju Jitsu’nun son durumu ile ilgili olarak kendilerine ayrıntılı sunum yapıldı.

             Ayrıca, yeni yayın hayatına başlayan Federasyonumuzun yayın organı “Ju Jitsu Federasyonu Amatör ve Profesyonel Spor Dergisi” kendilerine takdim edildi. Dergimizi inceleyen Milletvekili Tunç, “oldukça renkli ve estetik bir mizanpaj yapılmış, haber içerikleri de oldukça profesyonel, bayağı Uluslararası faaliyetlere katılmış ve önemli başarılar elde etmişsiniz, derginiz çok güzel olmuş” şeklinde yorum yaptı ve yayın kurulumuza başarılar diledi.

           Görüşmenin sonunda Basın Kurulumuz Başkanı Ahmet OKTAY’da kendileri ile TV çekimi için ayrıca siyasi bir röportaj yaptı.

          Uzun süren görüşmenin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilerek ziyaret sonlandırıldı.